Βαθμολογία

Αντωνόπουλος όπως λέμε Απόλλωνας

Το μεγάλο «αστέρι» της ιστορικής ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Αντωνόπουλος, έχει συνδυάσει το όνομα του με τον ιστορικό Απόλλωνα Λάρισας, καθώς όχι μόνο είναι ο αρχηγός της ομάδας, ωστόσο αποτελεί και τον ποδοσφαιριστή που σκοράρει περισσότερο για το ιστορικό σωματείο της Φιλιππούπολης.

Έτσι και την φετινή χρονιά, πιστός στην ιδέα του Απόλλωνα, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα και να την βοηθήσει να ξεπεράσει τον εφιάλτη της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας όπου βρέθηκε, βοηθώντας την να επιστρέψει και πάλι εκεί που αξίζει να αγωνίζεται. Στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Πέρα από το ότι είναι έμπειρος επιθετικός, τερματίζοντας μάλιστα δεύτερος στην σχετική λίστα των σκόρερ μαζί με τον συμπαίκτη του Ιωαννίδη, έχοντας από κοινού πετύχει 18 τέρματα, είναι ένας ποδοσφαιριστής, ηπίων τόνων, ο οποίος παράλληλα εμπνέει και τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν την προσπάθεια στο γήπεδο.

Πέρα από την στενή σχέση που έχει με το σκοράρισμα, είναι και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, δημιουργώντας συχνά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ ένα από τα ατού του, είναι και τα ελεύθερα χτυπήματα.

Σίγουρα, είναι ένας παίκτης, των οποίο πολλές ομάδες θα ήθελαν να έχουν στο δυναμικό τους, ωστόσο από ότι φαίνεται η μοναδική του αγάπη, είναι ο Απόλλωνας Λάρισας και το πιο πιθανόν, είναι εκεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, κυνηγώντας ακόμα περισσότερες διακρίσεις με την ομάδα της Φιλιππούπολης.

Διακρίνεται…

Για την άνεση του να σκοράρει, αλλά και την ψυχραιμία του στις πάσες, όπως επίσης και τα πολύ καλά χτυπήματα φάουλ.