Βαθμολογία

Αδιάφορη βαθμολογικά μονομα(Χ)ία

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάρισα 2012 και Κίσσαβο Συκουρίου, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες, είχαν αρκετές απουσίες, ενώ το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, επομένως δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο από άποψη θεάματος.

Μόλις στο 2ο λεπτό, το Συκούριο απείλησε, όταν ο Νεμπεγλέρας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Χρήστος Δαλαμπύρας, που έπαιξε ως τερματοφύλακας σε αυτό το παιχνίδι, έδειξε ότι τα καταφέρνει εξ’ ίσου καλά και σε αυτήν την θέση και απέκρουσε.

Στην συνέχεια, η ομάδα της Λάρισας, είχε κάποιες καλές στιγμές και απείλησε κυρίως με τον Αντώνη Φλώρο και τον Δημήτρη Κίτσιο. Όλα αυτά, μέχρι και το 40ο λεπτό, όταν ο Αγγέλης έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και στην συνέχεια ο Τζιούρας που έγινε αποδέκτης της, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της Λάρισας 2012, σημειώνοντας το 0-1.

Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, μιας και λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Δημήτρης Κίτσιος, με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή με τον Τσιτσόπουλο και τους φιλοξενούμενους με τον Ζαϊρέ. Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 1-1.

Λάρισα 2012: Δαλαμπύρας, Φλώρος Νικ., Τσιτσόπουλος, Φλώρος Βαλ., Ξαφάρας, Κίτσιος Παν.(46′ Γκόλτσιος), Κίτσιος Δημ., Δόνος, Φλώρος Αντ., Νταής(60′ Φλώρος Ρ.), Φλώρος Ανδ.

Κίσσαβος Συκουρίου(Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος(73′ Πατρώνας), Κώτσιας Ν., Βαρσάμης, Τόπης, Κεχαγιά(65′ Βλαχογιάννης, λ.τ.), Νεμπεγλέρας, Λανάρας(73′ Αποστολόπουλος), Γκρέτσης, Τζιούρας, Ζαϊρές, Αγγέλης.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Κυρίτσης, Βασιλός.

Γιώργος Μητσιούλης