Βαθμολογία

Κρατούσε το εξάσφαιρο για το τέλος

Εντυπωσιακή νίκη πήραν οι Νέες Καρυές, απέναντι στον Π.Ο.Ε., τον οποίον και συνέτριψαν με το ευρύ 6-0, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν φουριόζοι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Κανάκη, ενώ ο Χατζηγρηγορίου έκανε το 2-0 δέκα λεπτά αργότερα. Στο 28’, ο Τσικρίκας σημείωσε το 3-0, ενώ στο 35’ ο Κανάκης με δεύτερο προσωπικό τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 στο 35’, για να διαμορφώσει το 5-0 στο 38’ ο Χατζηγρηγορίου, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Νέες Καρυές, πέτυχαν κι άλλο τέρμα, όταν στο 60’, ο Χατζηγρηγορίου, διαμόρφωσε το τελικό 6-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Κανάκης, είχε δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους, στο 33’ και στο 55’, ενώ δοκάρι για τον Π.Ο.Ε., είχε ο Ελευθεριάδης.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας(80’ Κουρουκλίδης), Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Σιδέρης(65’ Γκούγκλας), Πιστόλας, Περδίκης Νικ., Τσικρίκας, Νίκα(70’ Χατζής), Χατζηγρηγορίου, Περδίκης Σωτ., Κανάκης.

Π.Ο.Ε.(Νίκος Φώλλας): Μπαλούκας, Αβέλας, Ζυγογιώργος, Παπαδήμος(55’ Ντούφας), Περτζόνι, Ματούλας, Ελευθεριάδης, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Τάμπας, Καραμάνος.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Φακής, Ρεντόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης