Βαθμολογία

Με συνοπτικές διαδικασίες το Αργυροπούλι

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε το Αργυροπούλι στην έδρα του, απέναντι στον Αστέρα Τυρνάβου, στην τελευταία αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, σε ένα από τα αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια.

Μόλις στο 25’ ο Κόκκορας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 30’ ο Τσιάγκος με κεφαλιά, σημείωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60’, όταν ο Γιώργος Μπαντής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο 68’ ο ίδιος παίκτης, ήταν πιο εύστοχος και κατάφερε να μειώσει σε 2-1.

Παρ’ όλα αυτά, το Αργυροπούλι, κατάφερε να φτάσει και σε άλλο τέρμα, όταν στο 70’, ο Ζάχος έβγαλε μια σέντρα και βρήκε τον Μπέλτσιο, που με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αστέρας, έχασε και πέναλτι, με τον Σπύρο Γκαραγκούνη, στο 82ο λεπτό.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Βογιατζής, Τσούτσας(30’ Τζανέκας), Βλιώρας(46’ Ελμάζι), Τιούτιος(82’ Δαούλας), Ζάχος, Μπουζούκας, Τσιάγκος, Μπέλτσιος, Κόκκορας.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Γκαραγκούνης Χαρ., Φουντούνας(30’ Τάκης Παν.), Καρατζούνης(80’ Μαυρίδης), Γκαραγκούνης Βαλ., Πάσιος Β.(55’ Τσακίρης Βαλ.), Τσακίρης Κ., Γαλάνης, Μπαντής Γ., Γαραγκούνης Σπ., Πάσιος Παν.

Διαιτητής: Κουρδής Βοηθοί: Πατέτσος, Αρχοντής.

Γιώργος Μητσιούλης