Βαθμολογία

Ανατροπή και άνοδος για τον Αετό Αμυγδαλέας!

Με επική ανατροπή ο Αετός Αμυγδαλέας κέρδισε την Ακαδημία Τυρνάβου με 1-2.Έτσι από του χρόνου θα αγωνίζεται στα «σαλόνια» της Α’ τοπικής κατηγορίας. Από την άλλη οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν στην Β’.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι με γκολ από τα αποδυτήρια άνοιξαν το σκορ. Ο νεαρός Κατσαρός θα βγάλει την σέντρα με τον Παπαδόπουλο να κοντρολάρει ψύχραιμα μέσα στην περιοχή και με δυνατό πλασέ να κάνει το 1-0.Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Μεμάι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Βλιώρα να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κλείστηκαν για να κρατήσουν το σκορ. Απείλησαν σε μια αντεπίθεση όπου ο Κατσαρός με ωραία ατομική προσπάθεια θα περάσει 3 αντιπάλους αλλά ο Κωσταντίνου διώχνει σε κόρνερ. Στο 75’ θα έρθει η ισοφάριση με τον Φούντα να πλασάρει εύστοχα για το 1-1. Η ανατροπή θα γίνει δύο λεπτά μετά με φάση «καρμπόν». Ο Φούντας θα πάρει την μπάλα από τον Μαυρούδη και με πλασέ κάνει το τελικό 1-2.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας (Κόκκας Π.) , Παπαχατζής, Μεζίνι(53’ Μεζίνι) , Μπάκος Κ. (70’ Τουμάι), Δασκαλόπουλος, Χαρισούλης, Κόκκας Β., Κατσαρός, Παπαδόπουλος, Στάμου, Μπάκος Γ.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μητράκας, Παπακωστούλης, Πολύζος Απ., Πολύζος Θ., Μοσχοβίτης, Μεμάι (78′ Γραμμένος), Μαυρουδής Αν., Μαυρουδής Ι., Φούντας, Βελετάνης (83′ Μπέλλιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Μάνος, Νατσιούλας.