Βαθμολογία

Επέστρεψε στα «σαλόνια» με εκκωφαντικό σκορ!

Ο ιστορικός Απόλλων Λάρισας επέστρεψε και τυπικά στην Α’ ΕΠΣΛ (ως πρωταθλητής) το Σάββατο (16/5) κερδίζοντας μάλιστα στο φινάλε του πρωταθλήματος την υποβιβασμένη Προοδευτική Βερδικούσιας με σκορ 9-0!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Όλα από νωρίς στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ήταν έτοιμα, με τους ανθρώπους του σωματείου να έχουν «ντύσει» το γήπεδο με μπλε μπαλόνια (στα χρώματα της ομάδας) καθώς και να έχουν τοποθετήσει μεγαφωνική ώστε να δώσουν έναν ακόμη εορταστικό τόνο!

Μάλιστα το βράδυ υπάρχει και συνέχεια όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του σωματείου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης αναμένεται να γιορτάσουν άνοδο της ομάδας. Στα…πηγαδάκια του γηπέδου λέγανε πως ο Απόλλωνας τη νέα χρονιά αναμένεται να δημιουργήσει κάτι δυνατότερο με στόχο η ομάδα να κάνει ξανά πορεία πρωταθλητισμού (μέχρι και ονόματα μεταγραφικών στόχων άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι!). Το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά είχαν «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς.

Στο 4’ ο Χαρούλης έκανε τη πάσα από αριστερά και ο Παπαδάμος μόνος του άνοιξε το σκορ (1-0). Στο επόμενο λεπτό σέντρα του Σάλα, με προβολή στο πρώτο δοκάρι ο Ιωαννίδης έκανε το 2-0. Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου σέντρα του Νάτση, ο Ιωαννίδης από κοντά έκανε το 3-0.

Τρία λεπτά μετά ο Νάτσης από εκτέλεση φάουλ έστρωσε όμορφα τη μπάλα στον Σκάκο, αυτός έκανε το σουτ, δύσκολα μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 38’ μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και αρκετά σουτ, ο Χαρούλης από κοντά έκανε το 4-0 με σουτ. Στο 42’ ο Νάτσης έκανε τη σέντρα, κεφαλιά ο Ιωαννίδης και 5-0. Στο 52’ ο Αντωνόπουλος με ωραίο πλασέ το 6-0.

Στο 57’ ο Ιωαννίδης βρέθηκε τετ α τετ και σημείωσε ένα ακόμη γκολ (7-0). Στο 69’ με σουτ ο Αντωνόπουλος το 8-0 και το 9-0 έγινε στο τέλος με σουτ του Νάτση.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς (46’ Δαλαμπύρας), Σάλα (46’ Μούτσιος), Σκάκος (50’ Αντωνόπουλος), Εμμανουήλ, Ευσταθιάδης, Παππάς, Ιωαννίδης, Χαρούλης, Νάτσης, Παπαδάμου.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας (46’ Χατζής Η.), Οικονόμου Ν.Γ., Μούμος, Στατήρης, Καρκατσέλας Σ., Δαούλας Ε., Συνάπαλος Μ, Καρκατσέλας Ν., Μιχαλές, Οικονόμου Ν.Α. (62’ Δαούλας Χ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Στεργίου, Γκαρέλης, Δήμου.