Βαθμολογία

«Δοξάστηκε» το Αργυροπούλι

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε η Δόξα Αργυροπουλίου, απέναντι στην αντίστοιχη του Ομορφοχωρίου, για την προτελευταία αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ενώ και το Αργυροπούλι έχει ξεμείνει από στόχους.

Το Ομορφοχώρι, είχε ένα δοκάρι στο 10’, με τον Ρουμελιώτη, ενώ στην συνέχεια δοκάρι είχε και ο Τσακαβίτης στο 22ο λεπτό. Τελικά, η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα άνοιξε το σκορ στο 40’ όταν ο Τσιάγκος με κεφαλιά, σημείωσε το 0-1. Από εκεί και πέρα, στο 44’ ο Τσακαβίτης είχε ακόμα ένα δοκάρι 4 λεπτά αργότερα, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Μπέλτσιος στο 60ο λεπτό, σημείωσε το 0-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης Νικ., Βιλανάκης, Σκέντζας, Κουρούκας, Τσιάμης Χρ., Τσακαβίτης, Χριστοδούλου Ραφ.(46’ Τσιάμης Μακ.), Ρουμελιώτης, Ιορδανίδης Νικ.(62’ Πασχαλίδης), Τζαλαμπύρας, Τζήμουλας.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Γκανάτσιος, Μεσημέρης, Βογιατζής, Τσούτσας, Μπουζούκας, Μάρκου, Ζάχος, Ελμάζι, Κόκκορας(70’ Τζανέκας), Μπέλτσιος(80’ Δαούλας), Τσιάγκος.

Διαιτητής: Στεργίου Βοηθοί: Τσακνάκης, Γκρέτσης.

Γιώργος Μητσιούλης