Βαθμολογία

Έκανε το καθήκον της η Ανάβρα!

Η Προοδευτική Ανάβρας ήθελε τη νίκη κόντρα στη Λάρισα 2012 για να διατηρεί ζωντανή την ελπίδα για άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ και τα κατάφερε με σκορ 2-1. Όλα ανοιχτά για το φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής που αναμένεται να σπάσει καρδιές.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος, αρκετοί φίλοι της Ανάβρας ήρθαν να δούνε το παιχνίδι, καθώς και μερίδα από τους φιλοξενούμενους. Το παιχνίδι ήταν καλό σε αγωνιστικά πλαίσια, η γηπεδούχος ομάδα φαινόταν να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες (και κλασσικές) παρόλα κατάφερε να βάλει τα δύο γκολ στην επανάληψη και η Λάρισα 2012 να μειώσει στο 85’ όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 15’ ο Μπουζώνας έβγαλε όμορφη πάσα στον Δημόπουλο, αυτός έστειλε την μπάλα άουτ και τρία λεπτά μετά ο Σχοινάς έδωσε στον Δημόπουλο και αυτός έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 38’ έβγαλε ωραία σέντρα ο Κορδαλής στον Σαπουνά, αυτός σε θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 47’ ο Μπουζώνας έβγαλε όμορφα στον Δημόπουλο και αυτός αυτή τη φορά δεν αστόχησε με πλασέ από κοντά έγραψε το 1-0.

Στο 55’ ο Σαπουνάς από το χώρο του κέντρου έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70’ φάση διαρκείας για την Ανάβρα, όταν ο Σχοινάς έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, πήρε ο Κορδαλής έκανε το σουτ η μπάλα πάλι χτύπησε σε αμυντικό, τελευταίος κάτοχος της μπάλας ο Σαπουνάς έκανε το σουτ η μπάλα άουτ.

Στο 79’ ο Δημόπουλος έβγαλε εξαιρετικά στον Μπουζώνα και αυτός με σουτ έκανε το 2-0. Στο 80’ ο Πεζής απείλησε με ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Στο 82’ ο ίδιος παίκτης έχασε την ίδια ευκαιρία.

Στο 83’ ο μαχητικός Ανδρώνης έκανε ωραίο σουτ η μπάλα πάνω από το δοκάρι. Και στο 85’ ο Δαλαμπύρας έγραψε με το όμορφο γκολ με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα όπου και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

*Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 80’ ο έμπειρος διαιτητής κ. Νίκος Κεραμίδας λόγω τραυματισμού παρέδωσε την σφυρίχτρα του στην κυρία Αλεξάνδρα Δεληγιάννη όπου τα πήγε περίφημα.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος (79’ Λεμονής), Κουρμπάτι, Γεωργοβίτσας (60’ Χαϊδούλης), Γιαννουλέας, Γκόγκας, Ανδρώνης, Κορδαλής, Δημόπουλος, Σαπουνάς (75’ Πεζής), Σχοινάς, Γκουζώνας.

Λάρισα 2012: Μπρούσας, Φλώρος Β., Γκόλτσιος, Φλώρος Π., Ξαφάρας, Δόνος (50’ Φλώρος Α.), Κίτσιος Δ., Κίτσος Π., Γαρυφαλλόπουλος, Δαλαμπύρας, Νταής (46’ Φλώρος Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας, Δεληγιάννη, Δήμου.