Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Γιώργος Μπαντής

Δίκαιη επικράτηση του Αστέρα Τυρνάβου επι του Α.Ο Συκέας με 2-0. Και τα δύο γκολ τα έβαλε ο Μπαντής Γιώργος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 15’ με τον Καρατζιόλη να εκτελή απευθείας το φάουλ με την μπάλα να χτυπάει το δοκάρι.Το ημίχρονο θα κλείσει με γκολ. Ο Μπαντής Γιώργος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη τώρα η εικόνα δεν άλλαξε.Η Συκέα απείλησε για την ισσοφάρηση ,ε τους Καραλή και Ραπτοτάσιο χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Γαλάνη και Τσακίρη Κ. Για να έρθει ο Μπαντής Γιώργος στο 75’ να περάσει όποιον βρεί και τον τερματοφύλακα για να κάνει το τελικό 2-0.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Βαλ., Φουντούνας (65′ Τάκης), Καρατζιούνης, Πάσιος Β. (55′ Μαυρίδης), Τσακίρης Κ., Γαλάνης, Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σπ. (60′ Γκαραγκούνης Ι.), Πάσιος Π.

Α.Ο. Συκέας (Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Χασιώτης (70′ Μπατσίλας), Μητούλας (82′ Ζιώζιος Δ.), Καρατζιόλης Λ., Παλάσκας, Καρατζιόλης Χρ., Ραπτοτάσιος, Κουζιώνης, Τσάτσος (55′ Καραλής), Παληγιάννης, Μόκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Νάκας, Ντανταλής.

Βασίλης Παπαχατζής