Βαθμολογία

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά

Ντέρμπι μόνο στο όνομα, αποδείχτηκε το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο γειτονικές ομάδες Δόξα Ραχούλας και Αετό Αμυγδαλέας, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα εύκολο απόγευμα μιας και πήραν ευρεία νίκη με σκορ 1-5, παραμένοντας παράλληλα στην 2η θέση της βαθμολογίας, την οποία μοιράζονται με το Καλοχώρι.

Ο Αετός, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Βασίλης Φούντας σημείωσε το 0-1. Στο 22’ ο Βελετάνης έκανε το 0-2, ενώ στο 27’ ο Μοσχοβίτης σημείωσε το 0-3, βάζοντας γερές βάσεις στην νίκη της ομάδας του, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, έφτασε και σε τέταρτο γκολ, στο 60’ με τον Παπακωστούλη, που λίγο πιο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου έκανε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξεσφύγγη. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μείωσαν προς στιγμήν σε 1-4, με τον Μηταλούλη, ωστόσο ο Φούντας με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 1-5, στο 86ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 50ο λεπτό με τον Καζάνι και οι φιλοξενούμενοι στο 80’ με τον Φούντα.

Δόξα Ραχούλας(Μιχάλης Μπίζιος): Ξεσφύγγης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μιχ., Θεοχαρούλης Α., Διαμάντης, Αρχοντής, Κυριάκος(47’ Τσομακίδης), Βλησαρούλης, Τζάνακας, Τέγος, Καζάνι(60’ Μηταλούλης).

Αετός Αμυγδαλέας(Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου(46’ Παπαϊωάννου), Μητράκας, Μαυρουδής Αντ., Παπακωστούλης(80’ Μπέλιος), Πολύζος Μ., Μοσχοβίτης, Μεμάι, Πολύζος Απ., Φούντας, Βελετάνης(52’ Γραμμένος), Μαυρουδής Ι.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Τσαπράζης, Διαμάντης.

Γιώργος Μητσιούλης