Βαθμολογία

Κρατάει την τύχη στα χέρια του

Ο Δολιχιακός ήρθε ισσόπαλος με τον πρωταθλητή Απόλλων Λάρισας 2-2. Έτσι αν νικήσει στο τελευταίο παιχνίδι θα παραμείνει στην Α’1 κατηγοριά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο  25’ με τον Ιωαννίδη. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ 2 φορές. Πρώτα με το δοκάρι του Σουγλή Σ. στο 18’ και με το δοκάρι του Σαπάκου στο 38’.

Το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου θα το κάνει πάλι ο Ιωαννίδης στο 40’. Ο Αντωνόπουλος είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά το απευθείας χτύπημα φαουλ βγήκε μόλις αουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι.Στο 46’ ο Σουγλής Κ. Μείωσε σε 1-2 για να έρθει ο Γκόγκουρας με κεφαλιά στο 74’ να ισσοφαρήσει στο τελικό 2-2.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Σαπάκος, Κατσιαμήτας, Μπέλτσιος (18′ λ.τ. Σουγλής Ζ.), Σιαμάτρας, Σουγλής Στ., Σουγλής Κ., Ράμμος (89′ Πουρσανίδης), Παναγιώτου, Παπακωνσταντίνου Β. (74′ Μαντζάρας), Γκόγκουρας.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς, Σκάκος, Παππάς, Μούτσιος, Σούλι (20′ λ.τ. Σάλα), Νάτσης, Τασιόπουλος, Χαρούλης, Ιωαννίδης, Αντωνόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης Χρ., Μακρής, Νίκζας.

Βασίλης Παπαχατζής