Βαθμολογία

Νίκη για το Συκούριο με…παράπονα από την Ακαδημία

Με 3-2 νίκησε ο Κίσσαβος Συκουρίου την αξιόμαχη Ακαδημία Τυρνάβου. Έντονα παράπονα από τους φιλοξενούμενους.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι για την νίκη. Στο 10’ ο Μπάκος Γιάννης είχε δοκάρι σε σουτ έξω από την περιοχή. Όμως ένα λεπτό μετά θα σκοράρει με πλασέ κάνοντας το 0-1.Τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ όμως αφού στο 13’ ο Κανταρίνος με ωραίο σουτ θα κάνει το 1-1. Στο 31’ θα γίνει το 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Τζούρας σε ανατροπή του νεαρού Ρουντούλη. Ο Πικούλης θα εκτελέσει σωστά και θα κάνει το 2-1. Στο 43’ ο Μπάκος Γιάννης θα πιάσει μια «οβίδα» έξω από την περιοχή με τον Πετρετζή να διώχνει σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι. Στο 73’ ο Πικούλης θα εκτελέσει κόρνερ με τον Κότσια να κάνει το 3-1. Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι είχαν και 2ο δοκάρι πάλι με τον Μπάκο Γιάννη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 80’ θα μειώσουν σε 3-2 με εύστοχο πέναλτι του Χαρισούλη. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά το τετ-α-τετ του Φουρκιώτη θα μπλοκάρει ο Πετρετζής.

Να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του κ Τσιτσιρίκα. Ο αρχηγός της ομάδας Μπάκος Γιάννης ανέφερε «Τέτοιοι διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε παιχνίδια. Πρέπει να διδάσκουν τίμιο ποδόσφαιρο και να μην χαλάνε το παιχνίδι ειδικά σε μία νεανική ομάδα με 15χρονα όπως η Ακαδημία Τυρνάβου». Αναφερόμενος για την φάση του πέναλτι.

Κίσσαβος Συκουρίου (Μάκης Αλεξούδης): Πετρετζής, Κορδέλας, Βαρσάμης, Γκανάτσιος, Αγγελής, Νεμπεγλέρας, Κανταρίνος, Γκρέτσης, Τζούρας (80’ Μητσογιάννης), Πικούλη (84’ Λανάρας), Καδήρ Κεχαγιά (65’ Κότσιας).

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής, Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Ρουντούλης, Χαρισούλης, Κόκκας, Κατσαρός (49’ Μπάκος Κ.), Στάμου (73’ Τουμάι), Μπάκος Γ., Παπαδόπουλος (59’ Φουρκιώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Γκαραβέλης, Ντούρμα.