Βαθμολογία

Νέα «γκέλα» για τον Π.Ο.Ε.

Ο Π.Ο.Ε. αν και μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές είχε την τύχη στα…χέρια του, τελικά στο φινάλε δεν κατάφερε να πάρει μία από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην Α’ ΕΠΣΛ. Την προτελευταία αγωνιστική η ομάδα της Ελασσόνα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Πλατύκαμπο.

Στο 39’ οι φιλοξενούμενοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ. Ο Νίκος Πατσιούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαλούκας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Φώτος έκανε το 0–1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 68’ ο επιθετικός Ελευθεριάδης με σουτ από πλεονεκτική θέση, νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το 1-1.

Η Ελασσόνα είχε κάποιες ακόμη ευκαιρίες με τους Ματούλα, Αθανασέλο, Ελευθεριάδη και Καλτέκη αλλά το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος ισόπαλο.

Π.Ο.Ε. (Νίκος Φώλλας): Μπαλούκας, Αβέλλας (70′ Λίκα), Ζυγογιώργος, Μάρκου, Παπαδήμος, Γκαμπέτας, Αθανασέλος (77′ Σισμανίδης), Ελευθεριάδης, Ματούλας, Καραμάνος, Καλτέκης (60′ Κυρίτσης Ι.).

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Χονδροδήμος, Δήμτσας (25′ λ.τ. Κοτρώτσιος), Καραχάλιος, Αργυρούλης, Φώτος, Κατσιάνας, Μπάμης, Πατσιούρας, Λαβαντσιώτης, Λέτσιος (79′ Δημεράς).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Καραθάνος, Τζιμούρτος.