Βαθμολογία

Συνεχίζει να ελπίζει η Νεάπολη!

Η Νεάπολη επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας με αντίπαλο την Προοδευτική Βεδικούσιας και ελπίζει μέχρι και την τελευταία στροφή για την παραμονή της!

Τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Νεάπολης πραγματικά εντυπωσιάζει και δείχνει πως δεν θέλει να τα παρατήσει και θα παλέψει μέχρι τέλους. Πρωταγωνιστής στην Κυριακάτικη αναμέτρηση ο Χρήστος Ζαφειράκης που σημείωσε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Η Προοδευτική κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι εκεί και θα πρέπει να ξεκινήσει να κάνει τα σχέδια για την Β’ ΕΠΣΛ. Στο 15′ ο Δημήτρης Βράνας έβγαλε ωραία κάθετη προς τον Ζαφειράκη με τον επιθετικό να τελειώνει ιδανικά την φάση και με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 0–1.

Στο 32′ ο Μιχαλές με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1–1. Στο 65’ ο Γιώργος Τσανάς έκανε τη σέντρα εκεί όπου ο Ζαφειράκης κινήθηκε γρήγορα και με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του για το 1–2. Η Προοδευτική προσπάθησε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, αλλά δεν τα κατάφερε σε δύο καλές στιγμές που είχε.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας, Βαρσάμης Κ. (80′ Χατζής), Μούμος, Βαρσάμης Γ., Θάνος Θ. (65′ Οικονόμου Ν. Αθ.), Στατήρης, Σινάπαλος, Οικονόμου Ν. Γ. (70′ Μάνης), Μιχαλές, Καρκατσέλας Σ.

Νεάπολη: Μπατζιόλας, Συγκούνας, Κοσμάς, Ρεμπάτσιος, Συμεωνίδης, Μπουχλαριώτης, Βράνας (70′ Μπαμπαλιούτας), Δεσπόπουλος, Τσανάς, Σπανός, Ζαφειράκης (75′ Νόκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Μουτσουρούφης, Αρχοντής.