Βαθμολογία

Συνεχίζει το Καλοχώρι

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου φιλοξένησε τις Νέες Καρυές και κέρδισε με 1-0. Έτσι μένει στο «κόλπο» τις 2η θέσης. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Χατζηγεωργίου θα κάνει το σουτ αλλά ο Μαρδάνης θα μπλοκάρει. Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπούνα να κάνει την σέντρα και τον Βενέτη με πλασέ να κάνει το 1-0.

Στο 20’ είχαν και δοκάρι σε σουτ του Ταχτιντή. Στο 30’ ο Σαμπάνης θα χάσει τετ-α-τετ και την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Απο την άλλη ο Χατζής στο 37΄θα κάνει το σουτ το οποίο θα μπλοκάρει ο Μαρδάνης.

Στην επανάληψη χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και απο τις δύο ομάδες. Για το Καλοχώρι στο 55’ ο Σπυρόπουλος και στο 63’ ο Ταχτιντής έχαναν κλασσικές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν με τους Χατζηγεωργίου, Περδήκη Σ., Νίκα και Παπακωσταντίνου αλλά δεν τα κατάφεραν με το σκορ να μένει 1-0.

Να αναφέρουμε οτι ο Μαλαχτάρης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρφηκε στο νοσοκομείο. Προπονητής, διοίκηση και παίχτες εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Μαρδάνης, Σαϊτης, Μάρκου, Μαλαχτάρης (46’ λ.τ. Τσιατούλης), Έξαρχος, Καπετάνι, Σπυρόπουλος (80’ Μιλιόπουλος), Βενέτης, Ταχτιντής, Σαμπάνης (62’ Παιδής), Μπούνα.

Νέες Καρυές (Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Περδίκης Σ., Σιδέρης (58’ Δεσίλας), Παπακωσταντίνου, Καψαλός, Περδίκης Ν., Τσικρίκας, Χατζής (46’ Γκούγκλας, Αετόπουλος, Νίκα, Χατζηγεωργίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Καρακώστας, Γκαρέλης.

Βασίλης Παπαχατζής