Βαθμολογία

Μοιρασιά στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάρισα 2012 και Προοδευτική Βερδικούσιας, σε ένα από τα αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν επιθετικά και μόλις στο 1ο λεπτό, έχασαν ευκαιρία, όταν ο Φλώρος Αντ., προσπάθησε να κρεμάσει τον Δαούλα, αλλά αυτός κατάφερε να μαζέψει την μπάλα.

Στο 4’, ο Γαρυφαλλόπουλος, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, σούταρε, ο Δαούλας αρχικά απέκρουσε και στην επαναφορά, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 9’ και πάλι ο Γαρυφαλλόπουλος, με κεφαλιά αυτήν την φορά, έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 30ο λεπτό του αγώνα, ο Σοφοκλής Καρκατσέλας, κέρδισε τον Μπρούσα και σημείωσε το 0-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Λάρισας απάντησε, όταν στο 47ο λεπτό, ο Δαλαμπύρας ισοφάρισε σε 1-1, που έμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Λάρισα 2012: Μπρούσας, Γεωργίου, Γκόλτσιος, Φλώρος Παντ., Ξαφάρας, Νταής, Κίτσιος, Σάββας(46’ Φλώρος Αν.), Γαρυφαλλόπουλος, Δαλαμπύρας, Φλώρος Αντ.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας Ευθ., Οικονόμου Ν. του Γ., Βαρσάμης Κ., Βαρσάμης Γ., Οικονόμου Ν. του Αθ.(65’ Μούμος), Στατήρης, Συνάπαλος Μ., Καρκατσέλας Ν., Μιχαλές, Καρκατσέλας Σ.

Διαιτητής: Κομισόπουλος Βοηθοί: Καρακώστας, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης