Βαθμολογία

Ισοφάριζε μέχρι να το ανατρέψει

Νίκη με σκορ 2-4 πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου, μέσα στην Ραχούλα απέναντι στην τοπική Δόξα, κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό, με τον Νίκο Βλησαρούλη, ωστόσο η ομάδα του Συκουρίου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 18’, όταν ο Πικούλης έσπασε ωραία την μπάλα για τον Αλεξανδρίδη, που σημείωσε το 1-1.

Στο 30’, ο Καζάνι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 2-1, ενώ το Συκούριο είχε δοκάρι πέντε λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πικούλη.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Νεμπεγλέρα στο 50’, ενώ πήραν και το προβάδισμα στο 64’ με πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξανδρίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Πικούλης. Το τελικό 2-4, διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό, ο Κεχαγιά, σφραγίζοντας την νίκη για την ομάδα του.

Δόξα Ραχούλας(Μιχάλης Μπίζιος): Ξεσφύγγης, Καραπετσάνης(66’ Βλησαρούλης Γ.), Θεοχαρούλης Μιχ., Θεοχαρούλης Αρ., Διαμάντης, Τάχος, Τζανακούλης, Κυριάκος, Σταμουλάκης(65’ Αργυρακούλης), Βλησαρούλης Νικ.(66’ Μηταλούλης), Καζάνι.

Κίσσαβος Συκουρίου(Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Κορδέλας, Βαρσάμης, Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κανταρίνος(80’ Τζιούρας), Κεχαγιά(85’ Μητσογιάννης), Αλεξανδρίδης(75’ Κακαγιάννης), Πικούλης, Γκρέτσης.

Διαιτητής: Δρυστέλλας Βοηθοί: Δεληγιάννη, Μάνος.

Γιώργος Μητσιούλης