Βαθμολογία

Αστέρι...Τυρνάβου

Ο Αστέρας Τυρνάβου πέρασε νικηφόρα απο τηνέδρα των Νέων Καρυών με τελικό σκορ 2-3. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά. Μόλις στο 8’ ο Γαλάνης θα πάρει την απόκρουση του Φιλοκώστα σε σουτ του Τσακίρη Βαλ. και θα κάνει το 0-1.

Δέκα λεπτά μετά ήρθε η ισσοφάρηση  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανάκη. Το ημίχρονο θα κλείσει με γκολ του Πάσιου Β. μετά απο πάσα του Μπαντή Γ. στο 40’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά.

Στο 47’ ο Κανάκης θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα χτυπήσει το δοκάρι.Δοκάρι είχε και ο Αστέρας σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαντή Γ. Το 1-3 θα γίνει στο 70’ με τον Μπαντή Γ. να περνάει όποιον βρεί και με πλασε να σκοράρει. Το τελικό 2-3 θα γίνει στο πάλι με τον Κανάκη με κεφαλιά. Να αναφέρουμε οτι η ομάδα του Τυρνάβου ευχαρηστεί του γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία και συνχέρει την άψογη διαιτησία.

Νέες Καρυές (Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Σιδέρης, Περδήκης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Τσικρήκας, Περδήκης Μ., Χατζής (50΄Δεσήλας), Αετόπουλος, Γκούγκλας (46’ Νίκα), Κανάκης.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωσταντίνου): Μπαντής Β., Φουντούνας, Καραγκούνης Χ. (55΄ λ.τ Τάκης), Καρατζούνης, Καραγκούνης Β., Τσακίρης Β. ( 80’ Μαυρίδης), Καραγκούνης (38’ λ.τ. Πάσιος Β.), Γαλάνης, Τσακίρης Κ., Πάσιος Π., Μπαντής Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Ντίνου, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής