Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στο Αργυροπούλι

Η Δόξα Αργυροπουλίου φιλοξένησε και κέρδισε τον αξιόμαχο Δολιχιακό με 4-3. Το παιχνίδι πρόσφερε πολύ θέαμα στου θεατές του μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ήταν αυτοί που προηγήθηκαν. Στο 12’ ο Γκόγκουρας με δυνατό σουτ θα κάνει το 0-1 ενώ 5 λεπτά μετά ο ίδιος παίχτης θα κάνει το 0-2. Όμως ο Κόκκορας με σουτ θα μειώσει σε 1-2 στο 20’ για να έρθει ο Τσιάγκος να ισοφαρίσει στο 30’ με δυνατό σουτ σε 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τώρα οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 65’ ο Ζάχος θα κάνει το 3-2. Ο Παναγιώτου στο 77’ με πέναλτι που κέρδισε ο Σουγλής Σ. θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό 4-3 θα το κάνει ο Μπέλτσιος στο 80’ με σουτ.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Γκανάτσος, Μεσημέρης, Βογιατζής (20’ Μπέλτσιος), Μάρκου, Βλιώρας (90’ Δαούλας), Τιούτιος, Ζάχος, Μπαχτσιβάνος, Κόκκορας, Μπουζούκας, Ελμάζι (25’ Τσιάγκος).

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Πέτσος, Μαρογιάννης (46’ Προυσανίδης), Σαπάκος, Κασιαμάτας (30’ λ.τ Σουγλής Ζ.), Σουγλής Σ., Παπακωσταντίνου, Σουγλής Κ., Μαντζάρας (80’ Κοντολάρι), Παναγιώτου, Γκόγκουρας.

Διαιτητικλη τριπλέτα : Γιάντσης, Κεραμίδας, Σαρρός.

Βασίλης Παπαχατζής