Βαθμολογία

Κορυφώνεται η αγωνία σε κορυφή και ουρά

Τρεις αγωνιστικές μένουν για το τέλος στην Α1’ ΕΠΣΛ και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, τόσο για τις ομάδες που πρόκειται να ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και για αυτές που ενδιαφέρονται για την σωτηρία τους.

Ο Απόλλων Λάρισας, είναι η μοναδική ομάδα που έχει σίγουρη τόσο την κατάκτηση της ανόδου, όσο και του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν η Αμυγδαλέα με το Καλοχώρι, που ισοβαθμούν, ενώ μετά ακολουθεί ο Π.Ο.Ε. με την Ανάβρα, με τις Νέες Καρυές όμως να μην απέχουν πολύ.

Μάλιστα, την επερχόμενη αγωνιστική, έχουμε ντέρμπι κορυφής στην κατηγορία, με τον Αετό Αμυγδαλέας να υποδέχεται τον Π.Ο.Ε., σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα κρίνει πολλά.

Από την άλλη, τα πράματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, όσον αφορά των υποβιβασμό των ομάδων από την Α1’ ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής πέφτουν 4 ομάδες, με το νούμερο αυτό όμως να μην είναι στάνταρ, καθώς μένει να δούμε τι θα κάνει ο πρωταθλητής του Νομού μας, στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, αλλά και αν παραμείνουν στην κατηγορία οι δύο ομάδες μας, Οικονόμος και Δωτιέας.

Μέχρι στιγμής πάντως, Ομορφοχώρι, Βερδικούσια, Συκέα και Νεάπολη είναι οι ομάδες που από του χρόνου θα αγωνίζονται μια κατηγορία πιο κάτω. Φυσικά, η Νεάπολη και η Συκέα, έχοντας κάποιους βαθμούς περισσότερους, μπορούν να κοντραριστούν για την παραμονή με την Ακαδημία Τυρνάβου, που βρίσκεται κοντά τους βαθμολογικά.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι έχουμε ακόμα μπροστά μας 3 αγωνιστικές και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ούτε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ούτε στις χαμηλές.

Γιώργος Μητσιούλης