Βαθμολογία

Ένα ματς...ένα ημίχρονο

Η Προοδευτική Ανάβρας φιλοξένησε την Δόξα Ραχούλας και κέρδισε με 4-1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε λίγες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Σαπουνά, Δημόπουλο και Μαλλιάρα χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Καζάνι είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη είχαμε σύνολο πέντε γκολ. Το 1-0 για τους γηπεδούχου θα το κάνει ο Μαλλιόρας με πλάσε. Η απάντηση θα έρθει στο 60’ με τον Αργυρακούλη με ατομική προσπάθεια να ισοφαρίζει σε 1-1. Όμως ο Γιαννουλέας με δύο γκολ πρώτα στο 63’ και μετά στο 73’ θα δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 4-1 θα το κάνει ο Κορδαλής με σουτ στο 78’.Ακόμη οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τους Σαπουνά, Σχινά, Μπουζούνα και Κορδαλή να μην μπορούν να σκοράρουν με το σκορ να μένει ως έχει.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τζικόπουλος, Κουρμπάτι, Μαλλιάρας, Γκόγκας, Γιαννουλέας, Ανδρώνης, Σχοινάς, Κορδαλής, Μπουζώνας (75′ Άντερσον), Δημόπουλος (70′ Γάκης), Σαπουνάς (87′ Αντωνίου).

Δόξα Ραχούλας (Μιχάλης Μπίζιος): Ξεσφίγγης, Τέγος, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Άρ. (70′ Μηταλούλης), Τζανακούλης, Αρχοντής (20′ λ.τ. Αργυρακούλης), Τάχος, Κυριάκος, Βλησαρούλης, Τζάνακας (55′ Καραπετσάνης), Καζάνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Νίκζας, Γκαραβέλης.

Βασίλης Παπαχατζής