Βαθμολογία

Το Καλοχώρι το ντέρμπι ανόδου

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου νίκησε με 1-0 τον Αετό Αμυγδαλέας και  τον «έπιασε» στην δεύτερη θέση με 61 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ήθελαν πιο πολύ την νίκη απο το πρώτο ημίχρονο. Ο Σαμπάνης θα βρεθεί τετ-α-τετ αλλά θα αστοχήσει στο 18’.Στο 33’ ο Ταχτιντής θα κάνει την κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί της Αμυγδαλέας θα διώξουν πάνω στην γραμμή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνήχησαν την πίεση. Στο 59’ ο Μπούνα θα στείλει την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ. Στο 65’ ο Βενέτης θα πετύχει το δοκάρι σε δυνατό σουτ που επιχείρησε από μακριά για να έρθει ο Ταχτιντής στο 77’  με ωραία κεφαλιά μετά απο σέντρα του Τσαντούλη να κάνει το τελικό 1-0.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαΐτης (53′ Τσιαντούλης), Μάρκου, Μαλαχτάρης, Καπετάνι, Έξαρχος, Μπούνα, Σπυρόπουλος, Ταχτιντής (90′ Παιδής), Βενέτης, Σαμπάνης (87′ Σαμαράς).

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μαυρουδής Αντ., Παπακωστούλης, Πολύζος Απ., Πολύζος Θ., Μοσχοβίτης, Σιούτας, Ευαγγέλου (88′ Μεμάι), Φούντας, Βελετάνης (84′ Ανδριανόπουλος), Μαυρουδής Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Καραμπούλας, Νατσιούλας.

Βασίλης Παπαχατζής