Βαθμολογία

Νίκη με παράπονα

Ο Αστέρας Τυρνάβου φιλοξένησε την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου και ηττήθηκε με 0-1. Η ομάδα του Τυρνάβου έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Σεϊζης με ωραία κεφαλιά μετά από φάουλ του Πατσιούρα θα κάνει το 0-1.Μάλιστα 5 λεπτά μετά έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ όταν ο Λαβαντσιώτης πέτυχε το δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Τσακίρης Κώστας είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ στο 60’ και στο 80’. Στο 65’ ο Μπαντής θα δοκιμάσει την απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά ο Παϊτέρης θα απομακρύνει. Απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι στο 78’ με τον Καραχάλιο και ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Λαβαντσιώτη στο 85’.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Καραγκούνης Χαλ., Φουντούνας (60’ Καραγκούνης Βαγγ.), Καραγκούνης Βαλ., Καρατζούνης, Τάκης (65’ Καραγκούνης Γ.), Καραγκούνης Σ., Γαλάνης, Τσακίρης Βαλ. (76’ Μαυρέας), Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Χονδροδήμος (46’ Ρουμπιές (75’ λ.τ Μαυρομάτης) Δήμτσας, Καραχάλιος, Ηλιόπουλος, Πατσούρας (46’ Παπαστερίου), Σεϊζης, Φώτος, Λαμβαντσιώτης, Κατσιάνας, Μπάμης.

Διαιτητική τριπλέτα : Καρδούλας, Δεληγιάννη Ευαγγ., Κοτούμπας.

Βασίλης Παπαχατζής