Βαθμολογία

Διπλό ελπίδας

Η Ακαδημία Τυρνάβου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Προοδευτική Βερδικούσιας με 1-2. Ο Μπάκος Γιάννης είχε ρόλο «μαέστρου» μιας και έβγαλε 2 ασίστ.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτη. Στο 10’ ο Μιχαλές θα βγει μόνος του με τον τερματοφύλακα Κόκκα αλλά το πλασέ του θα μπλοκάρει ο νεαρός πορτιέρο. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 31’.Ο Μπάκος Γιάννης με μιά μπαλία 40 μέτρων θα βρει το Παπαχατζή και αυτός με μονοκόμματο σουτ θα κάνει το 0-1.Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπάκος Γιάννης θα βγάλει την σέντρα και ο Παπαδόπουλος θα πηδήξει πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά θα κάνει το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και απείλησαν με σουτ του Ρουντούλη αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ. Στο 70’ η Βερδικούσια θα μειώσει σε 1-2 με τον Μιχαλέ να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και να σκοράρει. Άυτο ήταν και το τελικό σκορ.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Κατίνας, Στατήρης, Βαρσάμης Κ. (60’ Θάνος Σ.), Βαρσάμης Γ., Καρκατσέλας Σ. (60’ Οικονόμου Ν. Β.), Οικονόμου Ν.Α.,(69’ Χατζής), Συνάπαλος, Καρκατσέλας Ν., Δήμκος, Μιχαλές.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Κόκκας, Παπαχατζής, Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Ρουντούλης, Χαρισούλης, Μπάκος Κ., Κατσαρός, Φουρκιώτης (70’ Βάνης), Μπάκος Γ., Παπαδόπυλος (84’ Τουμάι).

Διαιτητική τριπλέτα : Ευστρατίου, Ακρίβος, Μάνος.