Βαθμολογία

Μοιρασμένο παιχνίδι στις Καρυές

Οι Νέες Καρυές μοιράστηκαν τους βαθμούς με την Δόξα Αργυροπουλίου στο τελικό 1-1. Το παιχνίδι ήταν δυνατό ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 32’ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Κόκκορας έδωσε την πάσα από σέντρα στον Ζάχο και αυτός με σουτ έκανε το 0-1.

Νωρίτερα οι γηπεδούχοι στο 7’ είχαν ένα καλό σουτ του Χατζηγρηγορίου αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 13’ την κεφαλιά του Δεσύλα μπλόκαρε ο Μπαξεβάνος. Στο 47’ και στο 52’ το σουτ του Χατζηγρηγορίου και την κεφαλιά του Κανάκη απέκρουσε ο Μπαξεβάνος. Στο 70’ ο Νίκα για τις Καρυές ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια ο Μπέλτσιος είχε δοκάρι και ο Δαούλας στις καθυστερήσεις ξανά είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι!

ΑΟ Νέων Καρυών 2012 (Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Περδίκης Σ., Παπακωνσταντίνου, Καψαλός, Πιστόλας (80’ λ.τ. Σιδέρης), Περδίκης Ν., Τσικρίκας, Χατζηγρηγορίου Τ., Μανώλης, Δεσύλας (46’ Κανάκης), Αετόπουλος (65’ Νίκα).

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαξεβάνος Σ., Μπαξεβάνος Σ., Βογιατζής, Μάρκου, Βλιώρας, Τιούτιος, Τζανέκας (70’ Μεσημέρης), Μπέλτσιος (85’ Δαούλας), Ζάχος, Κόκκορας, Τσιάγκος (80’ Ελμάζι).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Ακρίβος, Πατέτσος.

Βάσω Γκατζούλη