Βαθμολογία

«Διπλό» ελπίδας για τη Νεάπολη!

Η Νεάπολη κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη επί της Λάρισας 2012 με σκορ 1-2 και έτσι συνεχίζει να παλεύει για παραμονή στην Α1 ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο 20’ ο Ζαφειράκης βρέθηκε απέναντι από το τέρμα, όμως η μπάλα έσκασε μπροστά του και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Στο 38’ ο Σπανός με ωραίο σουτ, ύστερα από αδράνεια της άμυνας έκανε το 0-1. Στο 55’ ο Σπανός νέο σουτ από κοντά, ωραία η απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο 65’ ο Δαλαμπύρας με σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Δέκα λεπτά μετά ωραίο σουτ του Σπανού η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 86’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτες λιγότερο αφού ανέτρεψε τον Ζαφειράκη, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι (δημιουργήθηκε ένταση για λίγα λεπτά) και ο Τασούλης έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Λάρισα 2012: Μπρούσας, Φλώρας Α. (76’ Σκέντζας), Τσιτσόπουλος, Φλώρος Παντ., Φλώρας Παναγ., Νταής (28’ λ.τ. Φλώρος Ν.), Κίτσιος, Δόνος, Γαρυφαλλόπουλος (90’ Κίτσιος), Μπαντάς, Δαλαμπύρας.

Νεάπολη Λάρισας: Καραγιάννης, Συγκούνας, Τασούλης, Συμεωνίδης, Ρεμπάτσιος, Μπουχλαριώτης, Βράνας, Ζαφειράκης (90’ Γκίκας), Σπανός, Τσανάς (81’ Μπουτακίδης), Κοτσίρας (68’ Μπαμπαλούτας).

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Μουτσουρούφης, Τέγος.