Βαθμολογία

Νίκη με...αυτογκόλ

Ο Αστέρας Τυρνάβου φιλοξένησε και νίκησε τον Κίσσαβο Συκουρίου με 1-0 με το αυτογκόλ του Γκρέτση. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η πρώτη καλή φάση ήρθε από τους γηπεδούχους στο 10’ με το σουτ του Γαλάνη να περνά άουτ. Η απάντηση ήρθε πέντε λεπτά μετά από τον Τσούρα που θα χάσει τετ-α-τετ. Στο 25’ Πικούλης θα δώσει στον Γκότσια και αυτός θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα. Στο 51’ ο Αστέρας Τυρνάβου είχε δοκάρι με τον Καρατζούνη ενώ στο 75’ ο Πάσιος Π. Θα αστοχήσει από κοντά. Απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Πικούλη στο 65’ με το σουτ του να μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα. Στο 80’ θα έρθει η νίκη για τους γηπεδούχους. Ο Μπαντής Γιώργος θα εκτελέσει κόρνερ και ο Γκρέτσης θα στείλει την μπάλα στα δύχτια της ομάδας του δίνοντας έτσι την νίκη στην αντίπαλη ομάδα.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Α., Γκαραγκούνης Β., Γκαραγκούνης Σπ. (88′ Γκαραγκούνης Βαγγ.), Γαλάνης Π., Γκαραγκούνης Χ., Αργύρης, Μπαντής Γ., Καρατζιούνης, Πάσιος Π., Πάσιος Αν. (90′+2′ Τάκης Π.), Τσακίρης (65′ Πάσιος Β.). 

Κίσσαβος Συκουρίου (Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Γκανάτσιος, Αγγέλης, Βαρσάμης, Κάτσας, Νεμπεγλέρας, Γκρέτσης, Κανταρίνος, Πικούλης, Τζιούρας (76′ Κακαγιάννης), Κώτσιας (86′ Μητσογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος, Κουκούλης, Κοτούμπας Δ.

Βασίλης Παπαχατζής