Βαθμολογία

Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν

Ισόπαλοι ήρθαν Νεάπολη Λάρισας και Ακαδημία Τυρνάβου με 1-1. Η ισοφάριση για την ομάδα της Λάρισας ήρθε στο 91’.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 5ο λεπτό έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Δασκαλόπουλου να περνάει λίγο άουτ. Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία για το πρώτο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορροπήθηκε. Στο 60’ ο Στάνος θα κάνει την κεφαλιά από κοντά με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Στο 79’ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπάκος θα εκτελέσει το φάουλ, πρώτη κεφαλιά του Μούργκα και με «ψαράκι» κεφαλιά ο Παπαχατζής Β. θα κάνει το 0-1.

Στο 80’ έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με το σουτ του Μπάκου Γιάννη να «γλύφει» το δοκάρι. Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλη ευκαιρία. Ύστερα από το ένα-δύο του Μπάκου Κώστα και του Τσίτσα ο τελευταίος από κοντά θα στείλει την μπάλα αουτ. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι όλα τελείωσαν ο Τσάνας είχε άλλη άποψη. Στο 91’ ύστερα από την δύσκολη απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα της Ακαδημίας Κόκκα Παναγιώτη ο Τσάνας από κοντά θα κάνει το τελικό 1-1.

Νεάπολη Λάρισας (Γιάννης Μπαλοδήμος): Καραγιάννης, Μαρκούλης, Συγκούνας, Τασούμης, Συμεωνίδης, Καρανικούλης (57’ Παπαχρήστος), Βράνας, Μπουχλαριώτης, Μπαμπουλιώτης (65’ Μπουτακίδης), Στάνος, Τσάνας.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Κόκκας Π., Παπαχατζής Β., Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Τσίτσα, Κουβεντάρης (42’ Παπαχατζής Γ.), Χαρισούλης, Κόκκας Β. (57’ Κατσαρός), Στάμου (75’ Μπάκος Κ.), Μπάκος Γ., Μούργκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Καραθάνος, Παλαμίδας.