Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη και «Δοξάστηκε» η Ραχούλα

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε η Δόξα Ραχούλας, απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, για την 29η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης. Η ομάδα του Μιχάλη Μπίζιου, διάβασε σωστά τον αντίπαλο της και κατάφερε να σκοράρει, με το τέρμα αυτό να είναι τελικά αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Απόλλωνας, έμεινε με δέκα παίκτες στο 40ο λεπτό, όταν ο Σκάκος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ η Ραχούλα έχασε πέναλτι στο 44ο λεπτό με τον Καζάνι, το οποίο έχασε ο ίδιος παίκτης, με το πρώτο μέρος, να τελειώνει με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Ραχούλα άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό, όταν ο Καζάνι βρήκε με ωραία πάσα τον Κυριάκο, που σημείωσε το 0-1. Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας, είχε δύο δοκάρια με τον Αντωνόπουλο, στο 70’ και στο 80’ αντίστοιχα, ωστόσο, το 0-1 παρέμεινε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγκος): Κουσιάς, Γεωργαντζιάς, Μούτσιος(50’ Σούλι), Σκάκος, Ευσταθιάδης, Παππάς, Νάτσης, Δαλαμπύρας(46’ Μπόντε), Χαρούλης(46’ Ιωαννίδης), Αντωνόπουλος, Κολοβός.

Δόξα Ραχούλας(Μιχάλης Μπίζιος): Ξεσφύγγης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ.(75’ Καραπετσάνης), Τέγος, Διαμάντης, Αρχοντής, Καζάνι(65’ Αργυρακούλης, λ.τ.), Τάχος, Βλησαρούλης(70’ Γκομοσίδης), Σταμουλάκης, Κυριάκος.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Τέγος, Χήτος.

Γιώργος Μητσιούλης