Βαθμολογία

Ανέβασε το σκορ στο τέλος

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε το Αργυροπούλι, απέναντι στην ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, για την 29η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, αν και άνοιξαν νωρίς το σκορ, χρειάστηκε να φτάσουν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού για να διευρύνουν την διαφορά τους, ενώ από την άλλη, ο Πλατύκαμπος δεν έδειξε ιδιαίτερα καλό πρόσωπο.

Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Τσιάγκος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το 1-0, να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους. Ο Πλατύκαμπος, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες κυρίως με τον Μαυρομάτη και τον Φώτο, χωρίς να πετύχει κάτι το ουσιαστικό.

Στο 85’, ο Ζάχος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βλιώρας, κάνοντας το 2-0, ενώ στο 90’ η Δόξα διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιάγκος.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Μάρκου, Βλιώρας, Βογιατζής, Μπουζούκας, Τιούτιος, Τζανέκας(72’ Λιούμης), Δαούλας(60’ Μπέλτσιος), Ζάχος, Κόκκορας, Τσιάγκος.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Καραχάλιος, Χονδροδήμος(70’ Κατσιάνας), Ζάχος, Αργυρούλης(85’ Δήμτσας, λ.τ.), Ηλιόπουλος, Σεΐζης, Μπάμης, Φώτος, Μαυρομάτης, Λαβαντσιώτης.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Βασιλός, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης