Βαθμολογία

Ανοίγει φτερά για την Α’ ΕΠΣΛ η Αμυγδαλέα

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Αετός Αμυγδαλέας, στην έδρα του Ομορφοχωρίου, όπου κέρδισε την τοπική Δόξα, για την 29η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Το γήπεδο, δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό μόλις, όταν ο Φούντας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, ενώ ο Αετός στην συνέχεια απείλησε και με τους Φούντα και Βελετάνη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην επανάληψη και είχαν μια καλή στιγμή στο 75' όταν ο Χριστοδούλου Ρ. εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσακαβίτης πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Μπίτης, Τσαλαμπύρας, Βιλανάκης, Πασχαλίδης (85' Τσιάμης), Κουρούκας, Ιορδανίδης Ν., Τσακαβίτης, Χριστοδούλου Ρ. (70' Χριστοδούλου Σ.), Ρουμελιώτης, Ιορδανίνης Ν., Τζήμουλας.

Αετός Αμυγδαλέας(Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μαυρουδής Αντ., Ευαγγελούλης(85’ Μακρίδης), Παπακωστούλης, Πολύζος Μ., Γραμμένος(60’ Μεμάι), Μοσχοβίτης, Ανδριανόπουλος(75’ Βελετάνης), Σιούτας Δ. του Β., Μαυρουδής Ι., Φούντας.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Παραφέστας, Διαμάντης.

Γιώργος Μητσιούλης