Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι, πλησίασε τριάδα το Καλοχώρι!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πήρε μια νίκη με πολλαπλά οφέλη αφού κέρδισε με σκορ 3-1 την Προοδευτική Ανάβρας, την πλησίασε στο πόντο και έφτασε μια ανάσα από την τριάδα που οδηγεί στην Α’ ΕΠΣΛ!

Της Βάσως Γκατζούλη

Απομένουν ακόμη πέντε παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κορυφή! Το ματς στο Καλοχώρι διεξήχθη με μεγάλη προσέλευση κόσμου και απο την γηπεδούχο ομάδα αλλά και την Ανάβρα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά, με την Ανάβρα να έχει τον έλεγχο μέχρι και το 20’. Στο 5’ ο Κορδαλής μπήκε ωραία από δεξιά μέσα στην περιοχή, το σουτ όμως πήγε άουτ. Στο 20’ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι η ομάδα του Καλοχωρίου και σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ταχτιντής έβγαλε ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή, την κεφαλιά πήρε ο Σαμπάνης και έβγαλε σε κόρνερ ο Τσικόπουλος.

Εκεί που πίεζε η Ανάβρα για να βάλει το γκολ και έφτασε συχνά στην αντίπαλη περιοχή, το γκολ ήρθε για το Καλοχώρι στο 39’ όταν ο Μπούνα έβγαλε ωραία σέντρα στον Σπυρόπουλο και αυτός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στην επανάληψη φαινόταν να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι το Καλοχώρι, δέχθηκε όμως δώρο το δεύτερο γκολ από την Ανάβρα, αφού ο Σαμπάνης έκανε ωραία γέμισμα στο 57’, πολύ κακή εκτίμηση από τον Τσικόπουλο, εκμεταλλεύτηκε την αδράνειά του ο Ταχντιντής και έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, συνέχισαν να πιέζουν και δύο λεπτά αργότερα στο 59’ ο Κορδαλής εκτέλεσε το κόρνερ, έκανε προσποίηση ο Ριζούλης, πήρε την μπάλα ο Σαπουνάς, την έστειλε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια πάλεψε η Ανάβρα για να ισοφαρίσει, δόθηκαν πολλές μονομαχίες στο κέντρο και στο 83’ φάνηκε να χάνουν το ματς, αφού ο Τσιαντούλης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Βενέτης βρέθηκε αμαρκάριστος και με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το τελικό 3-1.

Η εικόνα που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο η Ανάβρα δεν αντικατοπτρίζει το τελικό αποτέλεσμα. Το Καλοχώρι έπαιξε έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα καθώς και τα λάθη των αντιπάλων.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαϊτης, Μάρκου Β., Μαλαχτάρης, Καπετάνι (71’ Σαμαράς), Έξαρχος Θ., Μπούνα, Σπυρόπουλος, Ταχτιντής (85’ Παιδής), Βενέτης, Σαμπάνης (80’ Τσιαντούλης).

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος, Γεωργοβίτσας (69’ Χαϊδούλης), Μαλλιάρας, Γιαννουλέας Κ., Γκόγκας, Ανδρώνης, Κορδαλής, Ριζούλης, Γάκης (49’ Σαπουνάς), Σχοινάς), Μπουζώνας (65’ Δημόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Καραμπούλας, Αναστασίου.