Βαθμολογία

Αγγλικό σκορ στην Ανάβρα

Νίκη με το εντυπωσιακό 6-4 πήρε η Προοδευτική Ανάβρας, απέναντι στον Αστέρα Τυρνάβου και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Στο 20’ ο Γιαννουλέας έκανε το 1-0, ενώ στο 27’ ο Σαπουνάς σημείωσε το 2-0. Στο 35’ ο Κορδαλής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σημείωσε το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Τυρνάβου, μείωσε σε 3-1 με τον Παναγιώτη Πάσιο, ενώ ο Κώστας Τσακίρης, έκανε το 3-2 στο 60ο λεπτό. Ο Μπουζώνας, οκτώ λεπτά αργότερα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2, ενώ το 5-2 έκανε το Μαλλιάρας στο 72ο λεπτό. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παναγιώτη Πάσιο, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο τερματοφύλακας της Ανάβρας απέκρουσε. Μάλιστα, στην ίδια φάση, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Κουρμπάτι, για την ομάδα της Ανάβρας.

Στην συνέχεια, ο Παναγιώτης Πάσιος, μείωσε σε5-3, ενώ στο 76’ ο Μαλλιάρας σημείωσε το 6-3. Ο Αστέρας μείωσε και πάλι, με τον Βαλάντη Τσακίρη, στο 80’ σε 6-4, που παρέμεινε και ως τελικό σκορ. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι από την Ανάβρα τραυματίστηκαν οι Ριζούλης και Κορδαλής, ενώ από τον Αστέρα, υπάρχουν αρκετά παράπονα για τον διαιτητή.

Επιπλέον, η ομάδα του Τυρνάβου, θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της Ανάβρας, για την φιλοξενία.

Προοδευτική Ανάβρας(Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος(55’ Λεμονής), Κουρμπάτι, Γεωργοβίτσας(70’ Μαλλιάρας), Γκόγκας(60’ Αντωνίου), Γιαννουλέας, Ανδρώνης, Ριζούλης, Σχοινάς, Μπουζώνας, Κορδαλής, Σαπουνάς.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Αλ., Γκαραγκούνης Χαρ., Πάσιος Β.(55’ Τάκης Παν.), Γκαραγκούνης Βαλ., Καρατζούνης, Πάσιος Παν., Πάσιος Ανδρ.(55’ Τσακίρης Βαλ.), Τσακίρης Κ., Γαλάνης, Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σπ.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Καραθάνος, Τσαπράζης.

Γιώργος Μητσιούλης