Βαθμολογία

Άνοιξε τα φτερά του για την άνοδο

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Αετός Αμυγδαλέας, που κέρδισε με σκορ 1-0 το Αργυροπούλι, την Μεγάλη Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Π.Ο.Ε., από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Σιούτας Δ. του Σ., βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Σιούτα Δ. του Β., που σημείωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μαυρουδή Ι. και οι φιλοξενούμενοι με τον Μπουζούκα.

Στο δεύτερο μέρος, η Αμυγδαλέα, απείλησε με τον Ανδριανόπουλο, ενώ το Αργυροπούλι με τον Μεσημέρη. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι, έμειναν με δέκα παίκτες στο 80ο λεπτό, όταν ο Μπαξεβάνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Αετός Αμυγδαλέας(Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μαυρουδής Αντ., Ευαγγελούλης, Παπακωστούλης, Πολύζος Μ., Μοσχοβίτης, Σιούτας Δ. του Σ.(60’ Γραμμένος), Ανδριανόπουλος(70’ Μεμάι), Σιούτας Δ. του Β., Μαυρουδής Ι.(80’ Μακρίδης), Φούντας.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Νίκζας, Τζιμούρτος.

Γιώργος Μητσιούλης