Βαθμολογία

Κέρδισε και βλέπει δεκάδα η Ραχούλα

Νίκη με σκορ 1-0, πήρε η Δόξα Ραχούλας, απέναντι στην Νεάπολη, την Μεγάλη Τετάρτη, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Λάρισας, αν και είχε κάποιες σημαντικές φάσεις στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη.

Συγκεκριμένα, Ζαφειράκης και Τσανάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν, νωρίς στο παιχνίδι, ενώ στο 10ο λεπτό, ο Σπανός είχε διπλό δοκάρι με κεφαλιά, ενώ η Ραχούλα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Αργυρακούλη, με το πρώτο μέρος, να τελειώνει με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 65ο λεπτό, όταν ο Γκομοσίδης συνδυάστηκε ωραία με τον Αργυρακούλη και ο δεύτερος σημείωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν φάσεις με τον Γκομοσίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Σπανό.

Δόξα Ραχούλας(Μιχάλης Μπίζιος): Ξεσφύγγης, Διαμάντης, Τέγος, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μιχ., Κυριάκος, Αρχοντής(70’ Τζάνακας), Τάχος, Γκομοσίδης, Καραπετσάνης(55’ Βλησαρούλης), Αργυρακούλης(75’ Μηταλούλης).

Νεάπολη: Καραγιάννης, Συγκούνας, Μαρκολέφας, Ρεμπάτσιος, Συμεωνίδης, Μπουχλαριώτης, Μπαμπαλιούτας, Βρανάς, Σπανός, Ζαφειράκης, Τσανάς.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Παραφέστας, Γκαραβέλης.

Γιώργος Μητσιούλης