Βαθμολογία

Νίκη για τον Πλατύκαμπο παράπονα από την Συκέα

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, στην εμβόλιμη 28η αγωνιστική ημέρα της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι, έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, για δύο περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησαν αλλά δεν τους δόθηκαν, αλλά και για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Στο 53ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Φώτο, ενώ απείλησαν και με τον Μαυρομάτη. Στο 56’ ο Φώτος, συνδυάστηκε ωραία με τον Σεΐζη, με τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 1-0. Στο 61’, είχαμε επανάληψη του συνδυασμού, με τον Φώτο αυτήν την φορά να είναι αυτός που σκόραρε για την ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή, κάνοντας το 2-0.

Από εκεί και πέρα, η Συκέα, παραπονιέται για ένα χέρι στην περιοχή, που δεν δόθηκε σε σουτ του Παλάσκα, ενώ κάτι παρόμοιο έγινε και στο 85ο λεπτό, όταν και πάλι σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της Συκέας, ο διαιτητής δεν τους έδωσε πέναλτι για χέρι.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Καραχάλιος, Χονδροδήμος(85’ Πατσιούρας), Ζάχος, Αργυρούλης, Ηλιόπουλος, Σεΐζης, Μπάμης(70’ Λαβαντσιώτης), Φώτος, Μαυρομάτης, Κατσιάνας(80’ Λέτσιος).

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Κουλιούμπας(65’ Τσάτσος), Καρατζιώλης Χρ., Τέλιος(70’ Τάχατος, λ.τ.), Μητούλας, Μόκας, Ραπτοτάσιος, Παλάσκας, Καραλής, Μπατσίλας(85’ Ζιώζιας), Παληγιάννης.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Τέγος, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης