Βαθμολογία

Τρίποντο στο...90’

Οι Νέες Καρυές φιλοξένησαν και νίκησαν στο τέλος τον Δολιχιακό με 1-0. «Λυτρωτής» ο Μανώλης. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Κανάκη μετά από κόρνερ απείλησαν. Στο 20’ ο Αετόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα χάσει ακόμη μια ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη απείλησαν με τον Σουγλή Κώστα και τον Κατσιαμήτα στο 40’ και 44’ χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού ισορροπήθηκε. Στο 78’ οι γηπεδούχοι ειδοποίησαν τους αντιπάλους τους με τη κεφαλιά του Κανάκη να περνά λίγο άουτ. Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία ο Μανώλης με μία «βολίδα» από πολύ μακριά θα κάνει το 1-0 και θα χαρίσει την νίκη στην ομάδα του.

Α.Ο. Νέων Καρυών (Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Πιστόλας, Περδίκης Σ. (55′ Μανώλης), Περδίκης Ν., Τσικρίκας, Χατζηγρηγορίου Α., Αετόπουλος (80′ Χίος), Δεσύλλας (80′ Σιδέρης), Κανάκης.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Σουγλής Στ., Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Σιαμάτρας, Κατσιαμήτας, Παναγιώτου (85′ Μαρογιάννης), Σουγλής Ζ., Παπακωνσταντίνου Β. (80′ Θεοδωράκης Στ.), Σουγλής Κ., Μπέλτσιος (70′ Πουρσανίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Αναστασίου, Μάνος.

Βασίλης Παπαχατζής