Βαθμολογία

Καταιγιστικό το Καλοχώρι

Εύκολο απόγευμα είχε η Αναγέννηση Καλοχωρίου αφού κέρδισε με 4-0 την Προοδευτική Βερδικούσιας. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι με 3 γκολ στα πρώτα 25’ λεπτά.βΠρώτα ο Βενέτης στο 5’ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μπούνα θα κάνει το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαμπάνης θα κάνει το 2-0 μετά από την πάσα του Σαϊτη. Το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου θα το κάνει ο Βενέτης με πλάσε στο 25’. Οι φιλοξενούμενοι  είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Οικονόμου αλλά θα νικηθεί στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ισσοροπήθηκε. Στο 47’ ο Οικονόμου πάλι θα κάνει το πλάσε αλλά η μπάλα θα βγει άουτ. Στο 57’ ο Ταχτιντής θα κάνει το 4-0 μετά από την ωραία ασίστ του Παιδή. Στο 82’ ο Παιδής είχε δοκάρι στην προσπάθεια του να σκοράρει και έτσι θα μείνει το 4-0.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης (69′ Παπαναστασίου), Σαίτης, Μάρκου Β., Μαλαχτάρης, Έξαρχος, Καπετάνι (42′ λ.τ. Παιδής), Σπυρόπουλος, Βενέτης, Μπούνα, Ταχτιντής, Σαμπάνης (55′ Σαμαράς).

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας, Καφφές, Μούμος, Ζερδαλής, Καρκατσέλας (75′ Μάνης), Δαούλας Θ., Σινάπαλος, Θάνος (75′ Καρκατσέλας Ν.) Μιχαλές, Οικονόμου Ν.Θ. (62′ Βαρσάμης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Δεληγιάννη, Τσακνάκης.

Βασίλης Παπαχατζής