Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμένες ευκαιρίες

Η Ακαδημία Τυρνάβου φιλοξένησε την Λάρισα 2012 και το τελικό σκορ ήταν 1-1. Πολλές οι ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και στα δυο ημίχρονα.

Βασίλης Παπαχατζής

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πιέζοντας η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 14’ όταν το σουτ του Μπάκου Γιάννη θα περάσει λίγο άουτ. Στο 26’ σειρά των φιλοξενουμένων να απειλήσουν με το σουτ του Μάντζα να μπλοκάρει ο Βλίωρας. Στο 39’ ο Χαρισούλης θα προσπαθήσει να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μούργκας θα βρει το Χαρισούλη μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του θα το μπλοκάρει ο Μπρούσας.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε. Με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ ο Χαρισούλης θα ανατραπεί από τον Μπρούσα μέσα στην περιοχή στο 49’.

Ο Μπάκος Γιάννης θα αναλάβει το πέναλτι αλλά ο Μπρούσας θα το αποκρούσει δύσκολα κρατώντας το 0-0. Το ίδιο όμως δεν κατάφερε στο 63’. Ο Μούργκας θα κάνει το δυνατό σουτ με τον Μπρούσα να απομακρύνει και ο 15χρονος Μπάκος Κώστας θα βάλει το παρθενικό του γκολ κάνοντας το 1-0. Αυτό όμως δεν θα ήταν και το νικητήριο γκολ αφού στο 80’ ο Φλώρος θα κάνει την κεφαλιά και ο Τσίτσα θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα ο προπονητής της Ακαδημίας Τυρνάβου Νίκος Κεχαγίας χρησιμοποίησε 4 παίχτες που ήταν 15 χρονών (Ρουντούλης, Κατσαρός, Μπάκος Κ., Βάνης). Μάλιστα και οι 4 άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Δασκαλόπουλος, Τσίτσα, Ρουντούλης, Κατσαρός, Κόκκας (80’Βάνης), Χαρησούλης, Μπάκος Κ.(70’ Παπαδόπουλος), Μπάκος Γ., Μούργκας (73’ Παπαχατζής Γ.).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσας, Φλώρος Α., Τσιτσόπουλος, Φλώρος Π., Ξαφάρας, Κίτσος (45’ Δαλαμπύρας), Γαρυφαλλόπουλος, Δόνος, Φλώρος Ν. (65’ Φλώρος Β.), Μάντας, Γεωργίου (45’ Νταής).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Βασιλός, Νάκας.