Βαθμολογία

Καταιγιστική η Λάρισα 2012

Ευρεία νίκη με σκορ 4-1 πήρε η Λάρισα 2012 απέναντι στην Δόξα Ραχούλας, για την 27η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», το απόγευμα της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι, έδειξαν αρκετά στοιχεία ανωτερότητας και κατάφεραν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, ο Μάντζας έκανε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας, ενώ στο 30’ ο Γαρυφαλλόπουλος, σημείωσε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 47’ ο Παντελής Φλώρος, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 70’ ο Γαρυφαλλόπουλος, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, έκανε το 4-0. Το τελικό 4-1, σημείωσε ο Τζάνακας, που ήταν αυτός που μείωσε για την Ραχούλα.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Τσιτσόπουλος, Βάσσος(75′ Φλώρος Αντ.), Φλώρος Παν.(85′ Σκέντζας Π.), Ξαφάρας, Δόνος, Μάντζας, Σάββας, Φλώρος Παντ., Δαλαμπύρας(70′ Σκέντζας Ευάγ.), Κίτσιος.

Δόξα Ραχούλας(Θοδωρής Σκύφτας): Ξεσφύγγης, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Ά., Τζανακούλης, Διαμάντης, Τάχος, Κυριάκος, Τέγος(46’ Τζάνακας), Αρχοντής(73’ Βλησσαρούλης Ν.), Γκομοσίδης, Σταμουλάκης(46’ Μηταλούλης).

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Γκρέτσης, Καραθάνος.

Γιώργος Μητσιούλης