Βαθμολογία

«Αστέρι» ο Αστέρας Τυρνάβου

Ο Αστέρας Τυρνάβου νίκησε την Προοδευτική Βερδικούσιας με 2-1. Οι δύο ομάδες έσπασαν τα δοκάρια αφού είχαν σύνολο 4. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ ήρθε από «τα αποδυτήρια». Μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο ο Πάσιος Παναγιώτης θα βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του κάνοντας το 1-0. Στο 24’ ο ίδιος είχε δοκάρι με δυνατό σουτ. Στο 30’ θα έρθει το 2-0. Ο Τσακίρης Κώστας θα βρει τον Καραγκούνη Σπύρο και αυτός με έξοχη λόμπα θα κάνει το 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» και μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι. Στο 47΄ο Ζερδαλής θ μειώσει σε 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Δίμκου. Στο 50’ ο Δίμκος αυτή τη φορά θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ αλλά θα βρει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα που θα διώξει σε κόρνερ. Το ίδιο έγινε σε σουτ του Μιχαλέ στο 75’. Οι γηπεδούχοι είχαν 2 δοκάρια με τους Γαλάνη και Καραγκούνη Σπύρο στο 56’ και 62’.Στο 90’ σειρά της Βερδικούσιας για δοκάρι όταν ο Καρκατσέλας από τα 3 μέτρα θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Αλ., Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος Ανδρ. (55′ Πάσιος Β.), Καρατζιούνης, Γκαραγκούνης Βαλ., Γκαραγκούνης Σπ. (72′ Τσακίρης Βαλ.), Καρακώστας (87′ Γκαραγκούνης Ευάγγ.), Γαλάνης, Πάσιος Παν., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας (70′ Βαρσάμης), Μάνης (46′ Μούμος), Καφφές, Ζερδαλής, Καρκατσέλας Σ., Δαούλας Ευθ., Σινάπαλος, Θωμάς Θ. (75′ Οικονόμου Ν. Αθ.), Δήμκος, Μιχαλές.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Νάκας, Μουτσουρούφης.

Βασίλης Παπαχατζής