Βαθμολογία

Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Συκέα και Αμυγδαλέα, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν και αρκετά παράπονα από την διαιτησία του εν λόγω παιχνιδιού, που έγινε την Κυριακή, για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Παληγιάννης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μόκας, σημειώνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Συκέα, απείλησε κυρίως με τους Ραπτοτάσιο, Χρήστο Καρατζιώλη και Μπατσίλα.

Από την άλλη, ο Αετός Αμυγδαλέας, πέτυχε δύο τέρματα στο παιχνίδι, με τους Μοσχοβίτη και Φούντα, τα οποία ακυρώθηκαν από τον διαιτητή, γεγονός που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, ο Αετός, είχε και τρία δοκάρια, με τον Φούντα στο 78’ και τον Σιούτα Δ. του Σ., στο 80’ και στο 85’ αντίστοιχα.

Τελικά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα του Γιώργου Λιάπη, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αποστόλη Πολύζο και να πάρει τουλάχιστον τον πόντο από το παιχνίδι.

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Τσιούρης, Ζιώζιας Ι.(60’ Καρατζιώλης Χρ.), Κουλιούμπας, Μητούλας, Μόκας, Παληγιάννης, Ραπτοτάσιος, Χασιώτης, Τάχατος, Μπατσίλας, Ζιώζιας Δ.(85’ Κατσιγιάννης).

Αετός Αμυγδαλέας(Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Πολύζος Μ., Παπακωστούλης, Μαυρουδής Αντ., Μητράκας Γ.(35’ Ευαγγελούλης), Μοσχοβίτης, Πολύζος Απ., Βελετάνης(75’ Γραμμένος), Μαυρουδής Ι., Σιούτας Δ. του Β.(70’ Σιούτας Δ. του Σ.), Φούντας.

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Καρακώστας, Λάκης.

Γιώργος Μητσιούλης