Βαθμολογία

Τρίποντο παραμονής για Δολίχι

Σημαντική νίκη πήρε ο Δολιχιακός με 1-0 απέναντι στην αξιόμαχη Ακαδημία Τυρνάβου. Έτσι ξέφυγε 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 10’ ο Μπάκος θα βρει τον Στάμου που θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα βγει αουτ. Στο 16’ ο Στάμου θα βγάλει την σέντρα και ο Μούργκας με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο έξω. Στο 18’ σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Τριανταφύλλη να πετυχαίνει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22’ ο Μπάκος θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα κοντράρει και θα βγει κόρνερ. Στο 30’ θα έρθει το 1-0.Ο Σουγλής θα πάρει την κεφαλιά και θα σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κλείστηκαν για να κρατήσουν το σκορ. Η πίεση για την Ακαδημία έφερε καρπούς στο 60’ είχαν τριπλή ευκαιρία με τους Μούργκα, Χαρισούλη και Στάμου να μην σκοράρουν. Ο Δολιχιακός έφτασε κοντά και στο 2ο γκολ με τον Κατσιαμήτα να πετυχαίνει το κάθετο δοκάρι στο 67’. Στο 71’ θα έρθει μια άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Κουτσογιάννης θα πηδήξει για κεφαλιά αλλά στο σκάσιμο θα πέσει πάνω στο χέρι του και θα το σπάσει. Οι παίχτες και η διοίκηση τον εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Στην ίδια φάση μετά την 7λεπτη διακοπή ο Μπάκος θα κάνει απευθείας με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Χαρισούλη στο 75’.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάϊ, Σαπάκος, Σιαμάτρας, Σουγλής Κ. (90’ Ζιάκος), Κουτσογιάννης (71’ λ.τ. Σουγλής Ζ.), Μπέλτσιος (75’ Ζιάκος), Παναγιώτου, Κατσιαμήτας, Τρενταφύλλη, Ράμμος, Σουγλής Σ.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Ρουντούλης (35’ λ.τ. Παπαχατζής Β.), Τσίτσα, Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Παπαχατζής Γ. (85’ Κατσαρός), Χαρισούλης, Στάμου (63’ Παπαδόπυλος), Κουβεντάρης, Μπάκος, Μούργκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Πρακάτες, Δεληγιάννη Αλεξ.