Βαθμολογία

Για σένα κόουτς…

Νίκη με σκορ 1-0 πήραν οι Νέες Καρυές, απέναντι στην ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι, αφιέρωσαν την νίκη αυτήν, στον προπονητή τους, κύριο Νίκο Βλαχούλη, που δεν ήταν κοντά τους σε αυτό το παιχνίδι, λόγω ενός ατυχήματος που είχε μέσα στην εβδομάδα, με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Στο 23ο λεπτό, ο Αετόπουλος έβγαλε μια σέντρα και ο Κανάκης πέτυχε το ένα και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το 1-0, που παρέμεινε μέχρι τέλους. Επιπλέον, οι Νέες Καρυές απείλησαν με τους Χατζηγρηγορίου και Κανάκη, ενώ από την άλλη ο Πλατύκαμπος είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Ηλιόπουλο, Σεΐζη και Μαυρομάτη, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει και δοκάρι στο 33ο λεπτό.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Πιστόλας(75’ Σιδέρης), Περδίκης Σ., Περδίκης Ν., Τσικρίκας, Χατζηγρηγορίου, Αετόπουλος, Δεσύλλας(85’ Χατζής), Κανάκης.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Καραχάλιος, Δήμτσας(60’ Κατσιάνας), Ζάχος, Αργυρούλης, Ηλιόπουλος, Σεΐζης, Μπάμης, Φώτος, Μαυρομάτης, Λαβαντσιώτης(78’ Ρουμπιές).

Διαιτητής: Κουρδής Βοηθοί: Κοτούμπας, Καραμαγκιόλας.

Γιώργος Μητσιούλης