Βαθμολογία

Αχνοφαίνεται η Α’ ΕΠΣΛ για την Ανάβρα!

Η Προοδευτική Ανάβρας πέτυχε την Κυριακή μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Ομορφοχωρίου κερδίζοντας την τοπική Δόξα με σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με τις «γκέλες» της Ελασσόνας αλλά και της Αμυγδαλέας, έφεραν την ομάδα του Γιώργου Κεραμάρη στην 2η θέση και ο στόχος της ανόδου έχει πλέον πλησιάσει!

Πολύ νωρίς στο 7’ όμορφη σέντρα έκανε ο Δημόπουλος, πήρε την κεφαλιά ο Μπουζώνας και έκανε το 0-1. Στο 15’ ο Μπουζώνας από δεξιά έδωσε πάσα στον Δημόπουλο, αυτός πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο ίδιο λεπτό για την Δόξα, το σουτ του Τσακαβίτη βρήκε το δοκάρι! Στο 18’ ο Κουρμπάτι πήρε από τον Σχοινά, αυτός έσπασε στον Σαπουνά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στην επανάληψη η ομάδα της Ανάβρας έχασε πολλές ευκαιρίες. Στο 52’ ο Μπουζώνας έκανε την πάσα και ο Σαπουνάς που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 75’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κορδαλή, ο Ριζούλης με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 77’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ριζούλη, ο Κορδαλής με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3. Στο 80’ ο Τζίμουλας έδωσε ωραία στον Ρουμελιώτη και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στο 85’ ο Σχοινάς έδωσε ωραία στον Γάκη και αυτός έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 86’ έκανε το σουτ ο Κορδαλής, απέκρουσε ο Μπίτης και στην επαναφορά ξανά ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το Ομορφοχώρι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 78’ διότι, τραυματίστηκε ο Σκέντζας και δεν είχε να τον αντικαταστήσει.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Μπίτης, Τσιάμης Χ.(46’ Ζυγογιάννης), Σκέντζας, Βιλανάκης, Κουρούκας, Τσακαβίτης, Πασχαλίδης, Τζαλαμπύρας, Ρουμελιώτης, Χριστοδούλου (62’ Ιορδανίδης), Τζίμουλας.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος, Κουρμπάτι, Γεωργοβίτσας, Γιαννουλέας, Κουρούκας (60’ Ριζούλης), Ανδρώνης, Κορδαλής, Δημόπουλος (62’ Γάκης), Σαπουνάς (85’ Πεζής), Σχοινάς, Μπουζώνας.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Γκανάτσιου, Βασιλός.