Βαθμολογία

Η Ακαδημία Τυρνάβου πήρε μεγάλο διπλό!

Με σκορ 0-1 η Ακαδημία Τυρνάβου πέρασε από την δύσκολη έδρα της Ραχούλας και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή της στην κατηγορία!

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε την υπεροχή η Ραχούλα περισσότερο στο πρώτο μέρος, στο 7’ ένα σουτ καλό του Καραπετσάνη απέκρουσε ο Βλιώρας. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Θεοχαρούλη στο 15’. Στην ίδια στιγμή ο Παπαχατζής Ι. είχε μια καλή κεφαλιά, αλλά κατέληξε άουτ. Στο 16’ και 19’ η Ακαδημία με τον Μπάκο και τον Σπυρόπουλο, είχε δύο καλές στιγμές. Στο 35’ ο Καζάνι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 46’ πολύ καλή στιγμή για την Ραχούλα με τον Κουμπόλι, ο οποίος έκανε ένα καλό σουτ, εξαιρετική η απόκρουση από τον Βλιώρα. Στο 53’ ήρθε η ώρα του Ξεσφύγγη, να κάνει πολύ καλή απόκρουση στο σουτ του Σπυρόπουλου. Στο 68’ ωραία κεφαλιά από τον Μηταλούλη από το σημείο του πέναλτι, έπιασε όμως ο Βλιώρας. Και στο 70’ ο Παπαχατζής Γ. έδωσε πάσα στον Παπαχατζή Β., αυτός έκανε το σουτ, πήρε την κεφαλιά ο Κόκκας, κακή εκτίμηση από τον Ξεσφίγγη και έγινε το 0-1.

Από εκεί και πέρα η Ραχούλα συνέχισε να πιέζει και είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο 72’ όταν ο Μηταλούλης πήρε από πολύ κοντά τη κεφαλιά και έβγαλε δύσκολα ο Βλιώρας και στο 87’ ο Κυριάκος έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έβγαλε με υπερένταση ο Βλιώρας. Από το 83’ η Ακαδημία έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Δασκαλόπουλος με δεύτερη κίτρινη).

Δόξα Ραχούλας (Μιχάλης Μπίζιος): Ξεσφίγγης, Καραπετσάνης, Θεοχαρούλης Μ., Τέγος, Διαμαντής, Αρχοντής, Μηταλούλης Α., Βλησσαρούλης Θ. (46’ Σταμουλάκης), Κυριάκος, Γκομοσίδης (75’ Τζανακούλης), Κουμπόλι.

Ακαδημία Τύρναβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Σίσα, Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Χαρισούλης, Στάμου, Κουβεντάρης (46’ Κόκας), Παπαχατζής Γ., Μπάκος Ι. (87’ Μπάκος Κ.), Σπυρόπουλος (85’ Παπαδόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Ντούρμα Σ., Τσακνάκη Δ.