Βαθμολογία

«Ψήλωσε» ο Κίσσαβος!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου επικράτησε με σκορ 2-1 της Συκέας και άφησε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα. Το ματς ήταν αρκετά νευρικό, κατάφερε να προηγηθεί η Συκέα στο 18’ όταν ο Καραλής με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1. Τρία λεπτά πριν ένα καλό σουτ του Καδήρ έβγαλε δύσκολα ο Αθανασόπουλος. Στο 20’ ο Κανταρίνος έκανε το ένα – δύο με τον Κώτσια Ν. αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 35’ ο Καραλής έχασε μοναδικό τετ α τετ, στο 42’ ο Ραπτοτάσιος έκανε καλό σουτ έπιασε με υπερένταση ο Μαλλιόπουλος. Στο 50’ το Συκούριο ισοφάρισε όταν ο Καδήρ έβγαλε καλή πάσα στην πλάτη της άμυνας τον Κώτσια Ν. και έγινε το 1-1. Στο 75’ διαμαρτύρεται η Συκέα για χέρι που δεν δόθηκε. Στο 80’ ύστερα από κόρνερ του Καδήρ μέσα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Αλεξανδρίδη, αυτός έσπασε στον Βαρσάμη που έκανε το 2-1. Μια καλή στιγμή στο ίδιο λεπτό για την Συκέα, εκτέλεσε φάουλ ο Καραλής έβγαλε σε κόρνερ ο Μαλλιόπουλος. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι αφού αποβλήθηκαν στο 85’ ο Αγγέλης και ο Κορδέλας στο 90’. Με δέκα παίκτες τέλειωσε η Συκέα (στο 75’ αποβλήθηκε ο Λάζος).

*Ο προπονητής του Συκουρίου κ. Μάκης Αλεξούδης θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον παίκτη της Συκέας Γιάννη Λάζο, που είχαν μια έντονη διαμάχη στο ματς.

Κίσσαβος Συκουρίου (Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Κορδέλας, Βαρσάμης, Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κάτσας, Καδήρ (80’ Τζούρας), Αλεξανδρίδης, Κανταρίνος (75’ Κακαγιάννης), Κώτσιας Ν. (88’ Θέμελης).

ΑΟ Συκέας (Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Μητούλας (85’ Παλάσκας), Καρατζιόλης Λ., Τέλιος, Λάζος, Καρατζιόλης Χ. (65’ Τσάτσος), Ραπτοτάσιος, Μπατσίλας (60’ Χασιώτης), Καραλής, Μόκας, Παληγιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου Α., Ακρίβος Κ., Τζιμούρτος Β.

Βάσω Γκατζούλη