Βαθμολογία

Η Ελασσόνα έκαμψε την αντίσταση της Λάρισας 2012!

Ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ελασσόνας, με την γηπεδούχο ομάδα να πατάει καλύτερα στο πρώτο μέρος χωρίς να έχει όμως την μεγάλη ευκαιρία. Η Λάρισα 2012 μόλις στο πρώτο λεπτό είχε χαμένη ευκαιρία με τον Γαρυφαλλόπουλο να χάνει μοναδική ευκαιρία. Η πρώτη καλή στιγμή για την Ελασσόνα στο 45’ όταν ο Γκαμπέτας βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά έστειλε την μπάλα στη ρίζα της κάθετης δοκού.

Στην επανάληψη η Λάρισα 2012 είχε τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες, στο 47’ ο Μάντζας καλό σουτ λίγο άουτ, στο 49’ ο Φλώρος Παναγιώτης επίσης το σουτ του είχε την ίδια τύχη, στο 65’ ο Μάντζας από 40 μέτρα ψηλοκρεμαστό σουτ σε κόρνερ ο Γκουτζουρέλας. Στο 70’ και 75’ για την Ελασσόνα τα σουτ του Καραμάνου και Ελευθεριάδη εξουδετέρωσε ο Μπρούσας. Στο 76’ ο Μάντζας από πλάγια θέση έστειλε το σουτ ξυστά στο γάμα. Στο 80’ ο Ματούλας έκανε το αριστερό σουτ έβγαλε εντυπωσιακά ο Μπρούσας.

Στο 85’ και 90’ μοναδικές ευκαιρίες με τον Μάντζα, ο οποίος προσπάθησε να περάσει και το τέρμα, βρέθηκε τετ α τετ, πολύ δύσκολα έβγαλε ο κίπερ της Ελασσόνας. Στο 94’ ο Π.Ο.Ε. σκόραρε όταν ο Μάρκου Βασίλης (πρώτη του συμμετοχή) όταν πήρε ωραία κάθετη πάσα από τον Καλτέκη και από αριστερά με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το τελικό 1-0. Απο το 75' η Λάρισα 2012 αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Δόνος με δεύτερη κίτρινη.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Αβέλλας, Καζάκης, Παπαδήμος (60’ Λίκα), Γκαμπέτας, Ντούφας (70’ Μάρκου), Ελευθεριάδης, Καραμάνος, Ματούλας, Αθανασέλος (83’ Καλτέκης).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσας, Φλώρος Α., Φλώρος Παν., Ξαφάρας, Βασιλείου, Δόνος, Φλώρος Παναγ., Δαλαμπύρας (75’ Γκόλτσιος), Μάντζας, Σκέντζας, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Γκαρέλης Κ., Τσαπράζης Α.

Βάσω Γκατζούλη