Βαθμολογία

Καταιγιστική η Βερδικούσια!

Πέντε γκολ και τρία δοκάρια ο απολογισμός της νίκης που πέτυχε η Προοδευτική Βερδικούσιας στην έδρα της και απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου που απλά κατάφερε να μειώσει (5-2).

Στο 5’ ο Δήμκος από απευθείας εκτέλεσε κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. στο 10’ από γύρισμα του Δήμκου, πήρε ο Μιχαλές και έκανε το 1-0. Στο 12’ ο Οικονόμου απευθείας εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Στο 22’ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Δήμκου. Δύο καλές στιγμές με τον Δαούλα να χάνει δύο τετ α τετ στο 28’ και 30’.

Στο 35’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά ο Κουρούκας και έφερε το ματς στα ίσια. Στο 47’ ο Στατήρης έκανε τη σέντρα, την κεφαλιά ο Μιχαλές και έκανε το 2-1. Στο 54’ ύστερα από γύρισμα του Σινάπαλου, ο Μιχαλές έκανε το χατ τρικ κάνοντας το 3-1. Στο 68’ ο Σινάπαλος έσπασε το τεχνικό οφ σάιντ και έκανε το 4-1. Στο 73’ ο Τζίμουλας μείωσε με πλασέ (4-2) και στο 84’ από γύρισμα του Στατήρη, ο Θάνος Θ. το 5-2.

Προοδ. Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Μάνης, Στατήρης, Καφφές, Βαρσάμης, Καρκατσέλας Σ. (70’ Κατίνας), Δαούλας Ε. (65’ Θάνος Θ.), Σινάπαλος, Οικονόμου Ν.Γ., Δήμκος, Μιχαλές (70’ Θάνος Γ.).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Μπίτης, Κουρούκας, Βιλανάκης, Σκέντζας, Τσιάμης Χ., Ιορδανίδης, Πασχαλίδης, Ρουμελιώτης, Τσακαβίτης, Τζίμουλας, Ζυγογιάννης (50’ Τσιάμης Μ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης Χ., Κοντοβασίλης Γ., Στεργίου Γ.

Βάσω Γκατζούλη