Βαθμολογία

Καθάρισε στο πρώτο η Ανάβρα

Η Προοδευτική Ανάβρας φιλοξένησε την Δόξα Αργυροπουλίου και την νίκησε με 2-0. Οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με την Ανάβρα να αξιοποιεί καλύτερα τις ευκαιρίες της.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους. Στο 20’ θα ανοίξουν το σκορ με τον Κορδαλή. Ο Σχοινάς θα εκτελέσει φάουλ με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι και στην συνέχεια ο Κορδαλής θα κάνει το 1-0. 10 λεπτά αργότερα θα γίνει και το 2-0 από τον Σχοινά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ που αιφνιδίασε τον Μπαχτσιβάνο. Ακόμη οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και άλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν με τους Σαπουνά, Μπουζούνα και Δημόπουλο. Από την άλλη ο Κόκκορας απείλησε να μειώσει στο 34’ με το σουτ του να βγαίνει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Ο Τσιάγκος μέσα σε δέκα λεπτά απείλησε τρείς φορές (70’, 74’ 79’). Όμως δεν κατάφερε να μειώσει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και  δοκάρι στο 85’ με τον Μπέλτσιο. Έτσι το σκορ έμεινε ως έχει.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τζικόπουλος, Κουρμπάτι, Γεωργοβίτσας (50′ Χαϊδούλης), Γιαννουλέας, Κουρούκας, Ανδρώνης, Κορδαλής, Μπουζώνας, Σαπουνάς (80′ Γάκης), Σχοινάς, Δημόπουλος (60′ λ.τ. Μαλλιάρας).

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ., Μεσημέρης, Βογιατζής (46′ Μπουζούκας), Βλιώρας, Μάρκου, Τιούτιος, Τζανέκας (46′ Μπέλτσιος), Μπαχτσιβάνος Α., Τσιάγκος (80′ Ελμάζι), Ζάχος, Κόκορας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Καραμαγκιόλας, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής